Πώς μπορώ να ξέρω πότε είναι ώρα να ξαναβάψω το σπίτι μου;

Σχετικά με εμάς


Είμαστε μια μοναδική εταιρεία βαψιμο σπιτιου, που παρέχουμε υπηρεσίες βαψιμο εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και εμπορικών χώρων.

Κατηγορίες


Αρχείο


Tags


There’s no content to show here yet.

Πώς μπορώ να ξέρω πότε είναι ώρα να ξαναβάψω το σπίτι μου;

Μερικοί άνθρωποι ξαναβάφουν τα σπίτια τους όταν τα αγοράζουν απλώς για να αλλάξουν το χρώμα και άλλοι ξαναβάφουν λίγο πριν πουλήσουν το σπίτι τους για να βελτιώσουν την ελκυστικότητά του. Κανονικά όμως, θέλετε να βάφετε το σπίτι σας κάθε 5-10 χρόνια και κάθε 4-7 χρόνια εάν είναι λεκιασμένο. Τα σπίτια κατά μήκος της ακτογραμμής τείνουν να χρειάζονται βάψιμο πιο συχνά λόγω των επιπτώσεων του αλατιού αέρα.

Μερικοί παράγοντες που καθορίζουν τη διάρκεια ζωής της τρέχουσας βαφής σας περιλαμβάνουν την ποσότητα της προπαρασκευαστικής εργασίας που έγινε την τελευταία φορά (λείανση, ξύσιμο) και την ποιότητα της βαφής που χρησιμοποιήσατε. Εάν το σπίτι σας δεν είναι καλά μονωμένο και δεν διαθέτει καλό φράγμα υγρασίας, τότε η υγρασία από το εσωτερικό του σπιτιού θα μπορούσε να προκαλέσει ξεφλούδισμα. Εάν έχετε υδρορροές που διαρρέουν ή εάν το καλαφάτισμα σας ραγίζει και διαχωρίζεται η βαφή σας θα υποφέρει. Το παρακαμπτήριο μπορεί να συρρικνωθεί,

Με λεκέ μπορείτε να δείτε το ξύλο να αρχίζει να στεγνώνει. Το χρώμα μπορεί να γίνει κιμωλιακό ή να ξεθωριάσει με την άμεση έκθεση στον ήλιο. Η φτηνή βαφή με ελάχιστη χρωστική ουσία μπορεί να αρχίσει να μοιάζει με διαφορετικές αποχρώσεις ανάλογα με την έκθεση στον ήλιο επίσης. Ο στόκος πρέπει να βάφεται κάθε 5-7 χρόνια και αν δεν είναι μπορεί να αρχίσει να σπάει και να πέσουν κομμάτια από το σπίτι. Πολλοί άνθρωποι τείνουν να μπαίνουν σε μια ρουτίνα να βάφουν το σπίτι τους κάθε 5-7 χρόνια με τον ίδιο τρόπο όπως θα αλλάζατε το λάδι στο αυτοκίνητό σας – έτσι ώστε να αποφευχθεί η έναρξη οποιασδήποτε ζημιάς από την αρχή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *