βάψιμο σε βιομηχανικά Κτίρια

ΒΆΨΙΜΟ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΆ ΚΤΊΡΙΑ

Το βάψιμο σε βιομηχανικά κτίρια είναι κάτι που σίγουρα μόνο απλή υπόθεση δεν είναι. Εννοείται ότι πρόκειται για πολύ δύσκολο project το οποίο δεν μπορεί αναλάβει ο ίδιος επιχειρηματίας και το προσωπικό του, εκτός και αν αποτελείται από μπογιατζήδες ή άλλους ειδικούς στο βάψιμο.

Τι είναι αυτό όμως που κάνει το βάψιμο ενός τέτοιου χώρου πολύ δύσκολη υπόθεση; Ο πρώτος λόγος είναι φυσικά το μεγάλο μέγεθος και ο δεύτερος είναι τα πολλά είδη επιφανειών που ενδέχεται να περιέχει.

Για να γίνει η δουλειά σωστά λοιπόν, θα πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο προσωπικό και με τα σωστά εργαλεία και χρώματα. Με άλλα λόγια, μια καλή επιχείρηση βαψίματος είναι μονόδρομος.

 

ΒΡΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΎΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΓΙΑ ΒΆΨΙΜΟ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΆ ΚΤΊΡΙΑ

Ποια επιχείρηση να εμπιστευτώ;
Εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι όταν λέμε ότι θα χρειαστεί κάποια ειδική επιχείρηση, δεν εννοούμε οποιαδήποτε επιχείρηση. Θα πρέπει να έχει ειδικά και σωστά καταρτισμένο προσωπικό αλλά και τον εξοπλισμό που χρειάζεται για ένα project τέτοιας κλίμακας, πράγμα που δεν είναι πάντα δεδομένο. Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, αλλά δεν είναι πολλές οι επιχειρήσεις που να μπορούν να βάψουν ένα εργοστάσιο ή μία βιοτεχνία. Οι περισσότερες προσανατολίζονται στο βάψιμο σπιτιών, άλλωστε τα σπίτια είναι γρήγορα projects και αποτελούν και τον κύριο όγκο μιας εταιρείας ελαιοχρωματισμού. Καλό θα ήταν λοιπόν να επιλέξετε μία επιχείρηση που να έχει φέρει εις πέρας και μάλιστα επιτυχημένα projects σαν το δικό σας.

 

Πού θα βρω μια τέτοια επιχείρηση;
Θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε μία έρευνα αγοράς. Αυτή μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι απλά να ρωτήσετε κάποιες άλλες επιχειρήσεις στη περιοχή σας ποια επιχείρηση εμπιστεύτηκαν και αν έμειναν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες τους και φυσικά να πάρετε και τηλέφωνα και άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Ο άλλος τρόπος – και ο πλέον απλός και σύγχρονος – είναι απλά να κάνετε μερικές σχετικές έρευνες στο internet. Εκεί θα βρείτε sites σαν το ΒΑΨΙΜΑΤΑ στα οποία θα δείτε τι υπηρεσίες προσφέρει η κάθε επιχείρηση, αν έχουν εμπειρία στο βάψιμο σε βιομηχανικά κτίρια και είναι και πολύ πιθανό να βρείτε και δείγματα από τη δουλειά τους. Εννοείται ότι θα πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί τους για να επιβεβαιώσετε αν μπορούν να αναλάβουν το project σας.

 

Τι γίνεται με το κόστος;
Το κόστος του κάθε project φυσικά κι εξαρτάται από το μέγεθος και τη φύση του. Εννοείται ότι το μέγεθος του χώρου σας θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της προσφοράς από κάθε επιχείρηση. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι επιφάνειες που θα πρέπει να βάφουν καθώς και το αν θέλετε να βαφτεί τόσο ο εξωτερικός όσο και ο εσωτερικός χώρος του κτιρίου σας. Ειδικά στη περίπτωση του εξωτερικού χώρου, μπορεί να χρειαστεί και κάποιος ειδικός εξοπλισμός, όπως σκαλωσιές ή κάποιου είδους εξοπλισμός αναρρίχησης. Εννοείται πως αυτοί οι παράγοντες ανεβάζουν το κόστος.

Όπως και να έχει, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να διαπραγματευτείτε τιμές ή να λάβετε προσφορές από το τηλέφωνο. Θα πρέπει η κάθε επιχείρηση που μπορεί και θέλει να αναλάβει το project σας – το οποίο και θα έχετε περιγράψει όταν θα έρθετε σε επαφή μαζί τους – να περάσει από τον χώρο σας, να κάνει αυτοψία και μελέτη και να σας δώσει τη προσφορά της μετά. Εννοείται ότι όσο το δυνατόν περισσότερες προσφορές, τόσο το καλύτερο. Σκοπός σας είναι να εξασφαλίσετε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός. Δεν είναι κακό λοιπόν να λέτε σε μία επιχείρηση ότι έχετε μιλήσει και με άλλες.

Το βάψιμο ενός βιομηχανικού χώρου λοιπόν είναι ένα δύσκολο project που απαιτεί πολλές γνώσεις αλλά και ειδικό εξοπλισμό, καλό είναι λοιπόν να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να βρείτε τους πλέον ειδικούς που θα κάνουν σωστή δουλειά χωρίς κανένα πρόβλημα ή απρόοπτο.

Επισκεφθείτε μας

Σαβ: 9πμ – 6μμ | Δευτέρα – Παρασκευή: 8 π.μ. – 8 μ.μ.