βαψιμο Σπιτιου

ΒΑΨΙΜΟ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Εάν κουραστήκατε να βλέπετε τους θαμπούς, γεμάτους ίσως με ενοχλητικά σημάδια τοίχους του σπιτιού σας τότε είναι καιρός για το βάψιμο του σπιτιού σας. Μετά από ένα καλό βάψιμο στο χρώμα που επιθυμείτε το σπίτι σας θα αποκτήσει νέα πνοή. Οι χώροι θα φωτιστούν και εσείς θα αναζωογονηθείτε. Είναι μια σχετικά απλή διαδικασία που μπορείτε κάλλιστα να αναλάβετε και μόνοι σας. Το μόνο που απαιτεί η διαδικασία του βαψίματος είναι υπομονή και σωστή προετοιμασία ώστε να μη λερωθούν οι υπόλοιπες επιφάνειες και τα πράγματα σας. 

Αν όμως δεν διαθέτετε τη κατάλληλη υπομονή ή ακόμα το χρόνο για να ασχοληθείτε με κάτι τέτοιο εμείς είμαστε εδώ για εσάς. Όντας επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές σας παρέχουμε ένα τέλειο βάψιμο σπιτιού χωρίς να καταβάλλετε κανένα απολύτως κόπο. Διαθέτουμε το κατάλληλο εξοπλισμό και είμαστε ενήμεροι για τις τάσεις στο χώρο του βαψίματος ώστε να υλοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία. Θα αποκτήσετε επιτέλους το σπίτι που ονειρευόσασταν. Επιπλέον μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό χρώμα βαψίματος για κάθε χώρο του σπιτιού, και γιατί όχι να δημιουργήσουμε κάποιο ξεχωριστό τοίχο για εσάς!  

 

 ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΣΠΙΤΙΟΥ; 

 
ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΙΧΩΝ

Με τη πάροδο του χρόνου το χρώμα των τοίχων χάνει τη λάμψη του, γίνεται θαμπό. Εκτός αυτού, οι τοίχοι γεμίζουν εύκολα δακτυλιές, στίγματα, μαυρίλες ακόμα και υγρασία.Κανείς δε θέλει το σπίτι του να φαίνεται βρώμικο. Οπότε ένα φρεσκάρισμα των τοίχων με μπογιά θα επαναφέρει το σπίτι στην αρχική του κατάσταση. Οι τοίχοι θα βρουν τη χαμένη τους φωτεινότητα και θα εξαφανιστεί κάθε ίχνος βρωμιάς.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Αν βαρεθήκατε να βλέπετε διαρκώς τον ίδιο χώρο και πλέον αισθανόσαστε άσχημα μέσα στο σπίτι τότε είναι η ώρα για μια αλλαγή! Το πρώτο που θα σας έρχεται στο μυαλό είναι μια ανακαίνιση, όμως που να βρεθούν τα χρήματα…Οι καιροί είναι δύσκολοι, τα έξοδα σας πολλά.Μην απογοητεύεστε όμως υπάρχει πιο εύκολη λύση. Ένα βάψιμο σπιτιού δε κοστίζει πολλά! Τουλάχιστον βέβαια κοστίζει πολύ λιγότερα από όσα μια ανακαίνιση σπιτιού. Μπορείτε εύκολα αλλάζοντας μόνο το χρώμα βαψίματος των τοίχων να δείτε τεράστια διαφορά! Ακόμα μπορείτε να μας ζητήσετε να εφαρμόσουμε κάποια ιδιαίτερη τεχνοτροπία τοίχου για ένα πιο ιδιαίτερο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Υπάρχουν άπειρες λύσεις για κάθε σας ανάγκη.

ΒΑΨΙΜΟ ΙΣΟΝ…ΕΠΕΝΔΥΣΗ!

Ναι καλά καταλάβατε. Το βάψιμο σπιτιού μπορεί να θεωρηθεί μια καλή επένδυση για εσάς. Αν έχετε κάποιο ακίνητο που σκοπεύετε να πουλήσετε ή να νοικιάσετε πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση για να πάρετε ένα σεβαστό ποσό. Κανένας δε θα έδινε πολλά χρήματα για ένα οίκημα που φαίνεται βρώμικο και έχει φθορές. Ένα φρεσκάρισμα του χρώματος των τοίχων θα είναι σωτήριο για εσάς! Με αυτό το τρόπο θα βρείτε γρήγορα κάποιον να το αγοράσει ή να το νοικιάσει και μάλιστα σε συμφέρουσα για εσάς τιμή. Οπότε σπεύστε γρήγορα να το βάψετε. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας δώσουμε τις καλύτερες συμβουλές για το πως θα βάψετε το ακίνητο σας ώστε να ανεβεί η αξία του.

 

Εφόσον λοιπόν αποφασίσατε πως πρέπει να προχωρήσετε σε βάψιμο σπιτιού πάμε να δούμε την διαδικασία του βαψίματος. Αν αναλάβετε μόνοι σας τη διαδικασία θα χρειαστείτε τον ανάλογο εξοπλισμό. Εργαλεία και μπογιές θα προμηθευτείτε στα κατά τόπους χρωματοπωλεία και σιδηροπωλεία. Στα καταστήματα λοιπόν θα σας προμηθεύσουν το κατάλληλο εξοπλισμό και αν είστε πρωτάρηδες στη τέχνη του βαψίματος μπορούν να σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές βαψίματος και οδηγίες για το πως θα χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία αυτά. 

Ενώ αν δεν θέλετε να μπείτε σε τέτοιες φασαρίες και έξοδα μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για ένα επαγγελματικό άψογο και εγγυημένο αποτέλεσμα!Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορούμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες συμβουλές και ιδέες βαψίματος δωρεάν, όπως επίσης μπορούμε κάνοντας μια επιθεώρηση στο χώρο σας να σας κάνουμε μια προσφορά βαψίματος.

Επισκεφθείτε μας

Σαβ: 9πμ – 6μμ | Δευτέρα – Παρασκευή: 8 π.μ. – 8 μ.μ.